Het team

De Zoetermeerse mondhygiënisten Josine Steenbergen en Priscilla Lens hebben sinds 2010 hun eigen praktijk in Zoetermeer: Mondhygiënisten Zoetermeer.
De dames staan ingeschreven in het KRM (KwaliteitsRegister Mondhygiënisten). De registratie wordt beschouwd als een garantie voor de deskundigheid en de kwaliteit van de ingeschreven beroepsbeoefenaren. Ze zijn lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten).

Mondhygiënisten Zoetermeer helpt u graag bij het realiseren van een schoon en gezond gebit! U bent van harte welkom om een afspraak te maken in onze praktijk.

Priscilla Lens-Soehendra - Mondhygiënist

PriscillaIk ben afgestudeerd in 2005 aan de Hogeschool van Utrecht. Sinds mijn afstuderen heb ik ervaring opgedaan in de algemene tandartspraktijk en in een vrijgevestigde mondhygiëne praktijk. In 2008 ben ik samen met Josine een mondhygiënepraktijk begonnen in Leidschendam, en sinds 2010 zijn we alleen nog gevestigd in Zoetermeer. Een belangrijk aspect in ons vak vind ik dat cliënten zich op hun gemak voelen in de stoel en dat de behandelingen kwalitatief hoog zijn. Naast de veelzijdigheid van mijn vak vind ik het leuk om met zoveel verschillende mensen in contact te komen.

Josine Steenbergen- van der Spek - Mondhygiënist

JosineIk ben afgestudeerd in 2004 aan de Hogeschool van Utrecht. Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest in de Parodontologische Kliniek Den Haag, in twee algemene praktijken en tevens in een vrijgevestigde mondhygiëne praktijk. In mijn werk vind ik het contact met de mensen leuk en is het een uitdaging patiënten te begeleiden om hun mondgezondheid te verbeteren. Daarnaast vind ik het fijn om te merken dat ik personen met angst voor een behandeling goed kan helpen.